Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τι είναι η house of Improv

Ποιοί είμαστε

Η House of Improv είναι μια σχολή αυτοσχεδιασμού, που ξεκινάει την λειτουργία της το 2019. Σκοπός της σχολής είναι ένα και μόνο πράγμα. ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ IMPROV σε όλους. 

Όχι εντάξει, μάλλον δεν προλαβαίνουμε σε όλους. Σε όσους μπορέσουμε. 

Γενικά εμείς για να ξέρετε, ασχολούμαστε με τo improv κοντά στα 10 χρόνια. Έχουμε διδάξει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, παίζουμε παραστάσεις επαγγελματικά, πηγαίνουμε σε φεστιβάλ και πολλά άλλα τέτοια όμορφα πράγματα. Τώρα είπαμε να τα μαζέψουμε όλα αυτά κάτω από μια ομπρέλα και φτιάξαμε την House of Improv. 

Επίσης παρέχουμε εταιρική εκπαίδευση, με σεμινάρια μικρής ή μεγάλης διάρκειας όπου χρησιμοποιούμε τις τεχνικές του αυτοσχεδιασμού για την εκπαίδευση υπαλλήλων, ομάδων κ.α.

Επίσης παίζουμε και διάφορες παραστάσεις με τις ομάδες που συμμετέχουμε.

Αν τρώγεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για εμάς ως εκπαιδευτές, τότε έχουμε τον κατάλληλο σύνδεσμο για εσάς!

Για να μαθαίνετε τα νέα μας ακολουθήστε μας στα social media, και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.  

"In a normal education everything is designed to suppress spontaneity, but I wanted to develop it."
Keith Jonstone

Στην House of Improv, είμαστε δάσκαλοι αλλά ακόμα μαθητές του Improv. Μαθαίνουμε καθημερινά με την επαφή με εσάς, πως να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε να παρέχουμε εκπαίδευση στον αυτοσχεδιασμό, προσφέροντας προγράμματα με βάση τις ανάγκες σας, και να "βγάζουμε" αυτοσχεδιαστές καλύτερους απο εμάς. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από να βλέπουμε τους μαθητές μας να αποδίδουν στο υψηλότερο επίπεδο.

Παράλληλα όμως με τους στόχους της εκπαίδευσης, θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο ασφάλειας, εμπιστοσύνης και σωστών σχέσεων. Ασχέτως με το αν κάποιος μαθητής μας θα βγει κάποτε στην σκηνή, ή πως θα τα πάει σε μια παράσταση, προσπαθούμε να είμαστε δίπλα σας, να προσφέρουμε ψυχαγωγία, να κάνουμε το κάθε μάθημα μια ευκαιρία για εσάς να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Θέλουμε όταν έρχεται η ώρα του μαθήματος, να ανυπομονείτε γιατί σας έχουμε λείψει εμείς και οι συμμαθητές σας. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για εμας.

Τι κάνουμε

Έχουμε μια σειρά από δράσεις και υπηρεσίες, που αφορούν την εκπαιδευση στον αυτοσχεδιασμό σε διάφορα επίπεδα, και διαργανώνουμε επίσης events σχετικά με το improv αλλά και την κωμωδία και το θέατρο

Μαθήματα Improv

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα μαθημάτων αυτοσχεδιασμού για όλα τα επίπεδα. Έχουμε ένα αναλυτικό και περιεκτικό πρόγραμμα σπουδών, με σταθερά τμήματα και έκτακτα σεμινάρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δείτε το προγραμμα.

Παραστάσεις

Οι δάσκαλοι της House of Improv παρουσιάζουν επαγγελματικές παραστάσεις διαφόρων ειδών αυτοσχεδιασμού με τις ομάδες Felizol και TWOold. Επίσης οι μαθητές μας δημιουργούν ομάδες και παρουσιάζουν τις δικές τους παραστάσεις

Δείτε τα Νέα

Εταιρική Εκπαίδευση

Οι δεξιότητες του αυτοσχεδιασμού αποτελούν και ένα σημαντικό εργαλείο στην εταιρική εκπαίδευση. Προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα με βάση τις ανάγκες σας

Ιστοσελίδα Εταιρικής Εκπαίδευσης

Σεμινάρια

Ανα τακτά χρονικά διαστήματα προσφέρουμε έκτακτα σεμινάρια με καλεσμένους καθηγητές ή από τους εκπαιδευτές μας, με θέματα που αφορούν τον αυτοσχεδιασμό ή το θεάτρο ή την κωμωδία γενικότερα

Δείτε τα events

Improv Retreat

Κάθε Άυγουστο διοργανώνουμε το Samothrace improv retreat. Μια διεθνής καλοκαιρινή κατασκήνωση εντατικής εκπαίδευσης στον αυτοσχεδιασμό.

Δείτε περισσότερα

Online Courses

Οργανωνουμε μαθήματα αυτοσχεδιασμού ή έκτακτα σεμινάρια προσαρμοσμένα στην online διδασκαλία

Δείτε τα νέα