Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

"Παρατηρώντας Τα Πάντα" με την Κέλλη Αγάθου

κελυ
Ημερομηνία:
Λήξη:
ΚΟΣΤΟΣ:
50€
Διεύθυνση:
House of Improv
Λένορμαν 82, 4ος Όροφος
FB Event


Παρατηρώντας Τα Πάντα


Όταν αυτοσχεδιάζουμε, συχνά παρατηρούμε ότι οι σκηνές μας πάσχουν από υπερβολικές πληροφορίες, ἠ αισθανόμαστε ότι ‘δεν συμβαίνει τίποτα’. Το άγχος μας μεγαλώνει όταν είμαστε επι σκηνής: προσπαθούμε να το αντισταθμεύσουμε με το να προσθέτουμε περισσές πληροφορίες. Άλλες φορές χανόμαστε και δεν παρατηρούμε τις προσφορές που μας κάνουν οι συμπαίχτες μας.

Πώς μπορούμε να μείνουμε νηφάλιοι και ‘μεσα στη στιγμή’ με τους συμπαίχτες μας, αντιδρώντας απλά σε ό,τι υπάρχει, χωρίς να εφεύρουμε περισσότερα απ’ὀτι χρειάζεται η σκηνή; Πώς μπορούμε να εμπιστευτούμε ότι έχουμε ήδη ό,τι χρειαζόμαστε μέσα μας;

Σε αυτό το τετράωρο σεμινάριο, θα κάνουμε ασκήσεις που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τον χρόνο μας και ησυχάσουμε τον κριτή που ζει μέσα μας. Θα αυξήσουμε την παρατηρητηκότητά μας για να δούμε τον πλούσιο κόσμο γεμάτο ευκαιρίες που έχει ήδη αρχίσει να εκδηλώνεται στις σκηνές μας. Θα φτιάξουμε σκηνές οι οποίες θα αποδείξουν πως ό,τι έχουμε μέσα μας, μας αρκεί.

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια

kelly

Η Κέλλη Αγάθου ανακάλυψε τον αυτοσχεδιασμό το 2010 και αμέσως αγάπησε την τέχνη. 9 χρόνια αργότερα, άφησε την καριέρα της στα ΕυρωπαΪκά όργανα για να ασχοληθεί αποκλειστικά με τον αυτοσχεδιασμό. Είναι η ιδρύτρια και η καλλιτεχνική διευθύντρια της ImproBubble, η αγγλόφωνη σχολή αυτοσχεδιασμού των Βρυξελλών, που διευρύνει την τέχνη μέσω παραστάσεων, μαθημάτων και σεμιναρίων στο διεθνές κοινό της Ευρωπαϊκής πρωτεύουσας. Η Κέλλη διδάσκει, παίζει και σκηνοθετεί επίσης με πολλά άλλα σχήματα στις Βρυξέλλες, το Βέλγιο και γενικά στην Ευρώπη.

Ως λάτρης γλωσσών, αρπάζει κάθε ευκαιρία που της δίνεται να διδάξει και να παίξει στις γλώσσες της, οι οποίες προς στιγμήν είναι τα Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά και Ιταλικά. 

πείτε μας για πιο πρόγραμμα/μάθημα ενδιαφέρεστε
CAPTCHA Παρακαλούμε απαντήστε στην επόμενη ερωτήση για την αποφυγή spam

Πόσο κάνει ένα και επτα (γράψτε τον αριθμό); (how much is one and seven?)