Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παράσταση αποφοίτησης Αθήνα

Ημερομηνία:
Λήξη:
ΚΟΣΤΟΣ:
3€
Διεύθυνση:
Πού: Θέατρο Χυτήριο, στην υπέροχη αυλή.

Αποφοίτηση τμημάτων
House of Improv

Σχολικό έτος 2021-2022

Μετά από οχτώ πανδημικούς μήνες σκληρής εκπαίδευσης σε κανόε καγιάκ, χωρική κατανομή μελανών οπών και διάβασμα ελληνικού καφέ, ήρθε η ώρα να δεις τι ετοιμάζουν τα τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων της House of Improv. Και φυσικά να τα βασανίσεις ή να τα εμπνεύσεις, αφού στις παραστάσεις improv την έκβαση της παράστασης την αποφασίζει σε μεγάλο βαθμό το κοινό!

Έλα να θαυμάσεις από κοντά τα ανερχόμενα αστέρια του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου Improv και να γελάσεις με τις κασκαρίκες τους. Δεν ξέρουμε γιατί αυτό το λεξιλόγιο, αλλά μοιάζει αρκετά cool και κοντά στη νέα γενιά.

Ένας στρατός αυτοσχεδιαστών, αρχάριοι και προχωρημένοι, θα παρελάσει μπροστά σου ξεπερνώντας το άγχος της σκηνής και θα σου δείξει πόσο χρειάζεσαι κι εσύ το Improv στη ζωή σου. Εντάξει, θα σου δείξουν και τι στο καλό μάθαιναν έναν χρόνο τώρα που σου έλεγαν «δεν μπορώ να έρθω, θα πάω για Improv».

Η παράσταση είναι μη κερδοσκοπική. Η είσοδος είναι συμβολική για να πληρωθεί το ενοίκιο του χώρου και στο τέλος θα βγει καπέλο ελεύθερης συνεισφοράς. Έτσι μπορούμε να καλύψουμε των διδάκτρων σε όποιο πλάσμα θέλει να συνεχίσει μαζί μας τα μαθήματα και δυσκολεύεται.

Αν δεν έχεις δει ποτέ Improv, τότε να ξέρεις ότι αυτή είναι η ευκαιρία σου να παρακολουθήσεις ένα από τα πιο ταχέα αναπτυσσόμενα είδη αυτοσχεδιαστικού θεάτρου στην Ελλάδα και να απολαύσεις μια παράσταση κυριολεκτικά μοναδική: ό,τι δεις θα γεννηθεί και θα πεθάνει εκείνη τη στιγμή με βάση τις δικές σου οδηγίες.

Πόσο: 3€
Ώρα έναρξης: 21.00

 

Έλα στην ετήσια εκδήλωση αποφοίτησης της House of Improv, στις 24 Ιουνίου 2022, στο Θέατρο Χυτήριο και μάθε τι μπορεί να κάνει το Improv για σένα αλλά και τι μπορείς εσύ να προσφέρεις στο Improv.

Σε περιμένουμε!