Καθώς η ακαδημαϊκή χρονιά προχωράει και πλησιάζουμε γρήγορα προς το τέλος της και τις παραστάσεις αποφοίτησης, τα δύο τμήματα προχωρημένων μας, ετοιμάζονται σκληρά για να παρουσιάσουν την δουλειά τους. 

Μετά απο συζητήσεις, ιδέες, μπύρες, πρόβες, απόψεις, ξανά πρόβες πήραμε τελικά την απόφαση πρίν λίγο καιρό για τις παραστάσεις που θα παρουσιάσουν τα δύο τμήματα προχωρημένων. 

Αποφασίσαμε λοιπόν ότι πάλι φέτος θα ρισκάρουμε λίγο παραπάνω από τα συνηθισμένα και αντί να παρουσιάσουμε κάτι από τα γνωστά, οι δύο ομάδες δημιουργούν ήδη μαζί μας δύο νέα format.   

Τα δύο format που ετοιμάζουμε με μεγάλο ενθουσιασμό είναι:

An Improvised Show in the style of Guy Ritchie

O Guy Ritchie είναι άγγλος σκηνοθέτης και παραγωγός. Έγινε κυρίως γνωστός για τις ταινίες δράσεις του Lock Stock and two Smoking Barrels, Snatch, Revolver και Rockarolla πάνω στις οποίες θα βασιστεί και το format. Τοποθετημένες στον υπόκοσμο του Λονδίνου οι ταινίες αυτές είναι γεμάτες δράση, μπερδέματα, βία και larger than life χαρακτήρες. 

Soap Opera - Improvised

Όλοι γνωρίζουμε τις σαπουνόπερες, είτε απο την κλασσική τους αμερικάνικη μορφή, είτε από την λατινοαμερικάνικη εκδοχή της τηλενουβέλας αλλά και απο τις διάφορες Ελληνικές εκδοχές της. Σε ένα κόσμο γεμάτο αμύθυτα πλουσίους, ή και τραγικα φτωχους, εξελλίσονται υπερβολικές ιστορίες γεμάτες ψέμματα, αποκαλύψεις, έρωτες, συμφέροντα και φυσικά αναπάντεχες ανατροπές. 

 

Τα δύο format θα παρουσιαστούν τον Ιούνιο ζωντανά στις παραστάσεις αποφοίτησης της σχολής! Δεν βλέπουμε την ώρα!