Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη

Μαθήματα Γνωριμίας - Θεσσαλονίκη

Sep 10, 2021

Θεσσαλονίκη Ερχόμαστε!!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσουμε οτι ξεκινάμε την σεζόν στην Θεσσαλονίκη. Ερχόμαστε να σας συναντήσουμε από κοντά, να παίξουμε και να γνωριστούμε.

Δύο δωρεάν μαθήματα γνωριμίας Σάββατο και Κυριακή 25 και 26 Σεπτεμβρίου στις 12:00 με 2:00 στο εργαστήρι ωρίς σύνορα (Πτολεμαίων 39)

Imprοvatines στην Θεσσαλονίκη

Oct 23, 2020

Τις improvatines τις ξέρετε; Είναι μια ομάδα παραστάσεων αυτοσχεδιασμού στην Θεσσαλονίκη που δημιουργήθηκε, οργανώνεται και απαρτιζεται από είναι μαθητές μας!
Οι improvatines ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια και έχουν δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό που τις ακολουθεί στις παραστάσεις τους στην Θεσσαλονίκη.
Αν δεν τους ξέρετε βρείτε τους στο FB ή στο Instagram για να τους απολαύσετε όταν οι συνθήκες επιτρέψουν να ξεκινησουν πάλι τις παραστάσεις.
Δεν θα χάσετε!

Νέα Τμήματα Γνωριμίας!

Sep 10, 2019

Με τον νέο ακαδημαϊκό έτος, ξεκινάμε και εμείς όπως κάθε χρονια με τα δωρεαν μαθήματα γνωριμίας μας, σε ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!. 

Έχουμε προγραμματίσει 3 μαθήματα γνωριμίας σε Αθήνα και 2 στην Θεσσαλονίκη!. 

Παρακολουθείστε τα EVENTS μας απο την ιστοσελίδα μας, ή από την σελίδα μας στο fb για την ανακοίνωση των ημερομηνίων & τοποθεσιών που θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα, και κάντε νωρίς την κράτηση σας καθώς οι θέσεις θα είναι περιοριορισμένες. 

 

Subscribe to Θεσσαλονίκη