Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γνωρίστε την Ομάδα μας

profile

Παναγιώτης Κούδας

/Εκπαιδευτής

Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το Improv το 2011. Παρακολούθησε σεμινάρια με Έλληνες και Ξένους δασκάλους. Δημιούργησε την πρώτη του ομάδα το 2011. Το 2013 ξεκίνησε να διδάσκει επίσημα σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη. Δημιούργησε με τους μαθητές του στην Αλεξανδρούπολη την ομάδα ΔεΜαΝαι..ΚαιΝαι το 2015. Το 2015 επίσης ήταν ιδρυτικό μέλος της ομάδας Felizol.

Συνεχίζει να εκπαιδεύεται στον αυτοσχεδιασμό με σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Διδάσκει τακτικά σε Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Κομοτηνή και Θεσσαλονίκηκαι καθώς και με σεμινάρια σε διάφορες άλλες πόλεις. Έχει στο ιστορικό του δεκάδες παραστάσεις short form και long form, σε πολλές πόλεις της Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Τρέφεται κυρίως με μπιφτέκια. Είναι από τους πιο παλιούς ενεργούς αυτοσχεδιαστές της χώρας.

Ασχολείται επίσης επαγγελματικά με το stand-up από το 2005, και με διάφορα άλλα project σχετικά με την κωμωδία.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ
είναι Stand-up Comedian, Έχει κωμικές εκπομπές στο Youtube και έχει και ένα πτυχίο ΗΜ&ΜΥΤηλ: 
 • fb
 • insta
 • yt

Στέλιος Ανατολίτης

/Εκπαιδευτής

Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το Improv στην δεύτερη μόλις προσπάθεια διάδωσης του είδους αυτου στην Ελλάδα, με δάσκαλο τον Ευάγγελο Μανιτάκη την περίοδο 2010 με2012 . Ήταν μέλος της ομάδας αυτοσχεδιασμού «Μανιτού». Ξεκίνησε την πρώτη σχολή Θεατρικών Κωμικών Αυτοσχεδιασμών (ImprovComedy) στη Θεσσαλονίκη, διδάσκοντας των αυτοσχεδιασμό στην κωμωδία (2014-2017). Είναι ιδρυτικό μέλος του Felizol Improv Theatre Group με το οποίο ανέβασαν την αυτοσχεδιαστική παράσταση «Σκηνοθέτησέ Μας!» τις σεζόν 2015-2017 στο Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη.
Είναι επίσης Stand-up κωμικός και ιδρυτικό μέλος του Μαιευτήριο Comedy Club στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, εργάζεται ως Voice-over artist για ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαφημιστικές εταιρείες και ανεξάρτητες παραγωγές. Ασχολείται ενεργά με το Youtube στο προσωπικό του κανάλι που μετράει περίπου 7.000 συνδρομητές.

Ο Στέλιος επίσης είναι:
stand-up Κωμικός, Youtuber, Συγγραφέας και κιθαρίστας
 • fb
 • insta
 • yt
profile

 

profile

Ειρήνη Ξυγκάκη

/Εκπαιδευτής

Έχει αποφοιτήσει από την Δραματική σχολή «Ανδρέας Βουτσινάς». Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Κινηματογράφου, της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Από το 2011 εργάζεται ως improviser, ηθoποιός, animatrice και voice actress. Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το improv όταν την δέχτηκαν στην ομάδα Felizol Improv Theatre Group το 2015. Συμμετείχε στην αυτοσχεδιαστική παράσταση «Σκηνοθέτησέ Μας!» τις σεζόν 2015-2017 στο Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη. Παρακολούθησε σεμινάρια θεατρικού και κωμικού αυτοσχεδιασμού, clown auguste καθώς και σωματικού θεάτρου με έμφαση στην μέθοδο view points (method of movement improvisation). Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια σύγχρονου ,παραδοσιακού τραγουδιού  και musical acting. Έχει διδάξει στην σχολή Θεατρικών Κωμικών Αυτοσχεδιασμών (ImprovComedy) στη Θεσσαλονίκη.

Η Ειρήνη είναι επίσης
Stand-up Κωμικός, Ηθοποιός και τραγουδίστρια
 • fb
 • insta
 • yt


 

Βασιλική Κίσσα

/Εκπαιδευτής

Η Βασιλική Κίσσα, απόφοιτη του Θεάτρου Τέχνης, “Κάρολος Κουν”, συμμετείχε στην πρώτη της επαγγελματική παράσταση και παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα Improv Comedy Theater. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην σχολή Impovibe, ξεκίνησε να διδάσκει ενηλίκους και παιδιά. Από το 2012 έχει διδαχθεί, διδάξει και έχει πραγματοποιήσει παραστάσεις σε Ελλάδα (Mt Olymprov International Improv Festival), Βέλγιο (Improbubble),, Φινλανδία (FiiF), Σουηδία (Improfest), Ολλανδία (Impro Amsterdam), Γερμανία (Berlin – IMPRO 2016 – Borders, Limits, Liberty and Our Lives 2018, Improfestival Karlsruhe, Momenta20), Ρουμανία (Neverending Improv Festival), Πολωνία (Jo! International Improv Festival, Improdrom), Γαλλία (Theatre de L’Oignon), Ισπανία (BIG IF), Ιταλία, ΗΠΑ (Magnet Theater, Dad’s Garage, SAK Comedy Lab), Αυστραλία (Improvention) και Τουρκία. Είναι συνδιοργανώτρια του μοναδικού Φεστιβάλ improv στην Ελλάδα (Mt Olymprov), ιδρυτικό μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου improv «The SIN» και μέλος της διεθνούς συλλογικότητας για γυναίκες του improv «Project Eve»

Η Μπίλυ είναι επίσης
Ηοποιός/span>
 • fb
 • insta
 • yt
profile